Udfold din kreativitet
Kunstlinjen

På vores kunstlinje har du alle muligheder for at udfolde din kreativitet, når vi arbejder med skulpturer, tegning, foto, grafik, maleri, portrætter, street art og meget mere.

Kunst

På Billeshave Efterskoles kunstlinje er det vigtigt, at du får et fristed til at udfolde din kreativitet, fordybe dig og arbejde med forskellige udtryk. Vi bruger meget tid på individuel undervisning – men vi øver os også sammen på en række tekniske færdigheder.

For os handler kunst om at åbne op og undersøge noget. Processen er meget vigtig – vigtigere end resultatet. Når man får åbnet op for sin kreativitet, sker der tit noget magisk.

Vi arbejder en del med skulpturer, tegning og tredimensionelle figurer – men der er også mulighed for at afprøve sig selv inden for fx foto, grafik, maleri, portrætter og street art.

Bliv inspireret

Du får teori og derigennem også en kunstforståelse, der kan hjælpe dig til selv at forstå din egen kunst. Gennem leg, kreativitet og løbende malertekniske forbedringer vil vi skabe forskellige værker, hvor dit personlige udtryk kommer frem.

Vær kreativ

Vi laver mange selvstændige opgaver, hvor DU får lov til at bruge din kreative side og udvikle dig selv. Der arbejdes med mange forskellige tegning/malerteknikker, hvor vi dykker ned i indhold og form og farvernes univers.

Bliv overrasket

Gennem hele skoleåret er der adskillige ekskursioner til museer, kunstnere og andet, der kan inspirere os. Derudover laver vi flere udstillinger for at vise alt det, vi laver på kunstlinjen.

Vi maler graffiti og lader de forskellige udtryk mødes, og gennem collagearbejde opfinder vi nye billedsprog.

Bliv udfordret

Vores kunstlinje deltager nogle år i DM i tegning for efterskoler, hvor vi får sat os selv på prøve. Vi recycler skulpturer i stort som småt, tømmer skraldespanden og skaber noget af det, vi ellers smider ud, på en bevidstgørende måde.

Få nye færdigheder

Du vil få både teoretisk og praktisk undervisning – individuelt og i fællesskab. Gennem faglig udvikling og kunnen opnår du en meget større frihed i at arbejde kunstnerisk.

Knyt bånd og få venner

Tag på Billeshave Efterskole og oplev det unikke fællesskab og samarbejde, som du ALDRIG vil glemme. Vi laver individuelle værker og fællesværker – og du er i høj grad medbestemmende i alt på linjen!

Bliv dygtigere – med professionel underviser

Vi har en dygtig underviser, der inspirerer dig til at blive endnu dygtigere. Karen T er professionel kunstner, og hun har sin egen container ved havnen i Fredericia, hvor hun arbejder og udstiller sig sine værker.

Hun har en stor berøringsflade i det danske kunstnermiljø, og hun udstiller både internationalt (senest Beijing i Kina) og nationalt.

Karen arbejder med en bred vifte af forskellige udtryksformer. Se hendes hjemmeside: www.karent.dk

Herudover er Karen også en del af Danmarks første billedkunst-koncert-ensemble. Se deres hjemmeside her: www.expandingcanvas.dk

 

Billeshave Efterskoles Kunstlinje på Facebook