Bliv undervist af en professionel fotograf!
Fotolinjen

Portrætfoto, naturfoto eller street photography? Lær at lave det smukkeste hesteportræt eller det vildeste skatebillede!

Foto

Fotolinjen er for alle, som er interesserede i fotografering, og som er friske på både teori og på en masse praktiske øvelser med kameraet i hånden!

Undervisningen består af både teoretisk viden om fotografering, teknik, indstillinger og billedredigering – og forskellige discipliner bag kameraet. Det kan fx være portrætfoto, naturfoto eller street photography. Lær at lave det smukkeste hesteportræt eller det vildeste skatebillede!

Målet med undervisningen på linjen er, at du skal kunne lave et billede hvor dybdeskarphed, formgivende lys og billedbehandling er en vigtig del af billedfortællingen.

Bliv undervist af en professionel fotograf

Til undervisningen på fotolinjen har vi allieret os med en professionel fotograf; Brian. Han ejer og driver Studio 64 i Middelfart, så han har fuldstændigt styr på fotografiets verden!

Brian er professionel reklamefotograf, og er dygtig til at tage og arbejde med billeder inden for dette felt. Han arbejder også meget med både klassiske og mere modeinspirerede portrætter. Han bruger Photoshop som billedredigeringsprogram og går i det hele taget meget op i, at billedet bliver så perfekt som muligt, fordi man ved, hvordan man arbejder professionelt med billedredigering.

Med Brian som underviser på fotolinjen, er der rig mulighed for virkelig at lære noget om fotografering – både teknisk, praktisk og æstetisk.

Hvilket udstyr skal du bruge?

Du skal selv medbringe et digitalt spejlreflekskamera på linjen. Lad være med at indkøbe dyre eller specielle objektiver, hvis ikke I har det. Der skal også være noget at ønske sig til jul.

Linjen er ikke særlig stor, så der vil kun være plads til et begrænset antal elever.